Juliette Armand

Stel uw afspraak bij de plastisch chirurg definitief uit !

Juliette Armand biedt een oplossing voor elk huidprobleem, voor elke leeftijd.

WhatsApp Image 2022-01-13 at 20.22.27.jpeg

De Elements-lijn, gebaseerd op innovatieve ingrediënten en technologieën, biedt schoonheidsformules die volledig in lijn zijn met de wereldtrends in cosmetica en de recentste wetenschappelijke vooruitgang. Binnen deze context van ultramoderne cosmetica zijn alle producten van de Elements-lijn vrij van parabenen, propyleenglycol, minerale oliën, allergenen, methylisothiazolinone, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, imidazolidinyl urea, triethanolamine.

De theorie van Juliette Armand is om op cellulair niveau de behoeften van de huid te voorzien met behulp van geavanceerde toedieningssystemen waarmee elk ingrediënt precies daar waar nodig in de huidlagen kan doordringen om de huid te herstellen, te hydrateren, te regenereren en te beschermen.

Één van de karakteristieke voordelen van de lijn is de veelzijdige werking van de producten die alle huidvereisten voor het gelaat en lichaam dekken in overeenstemming met moderne anti-aging, anti-acne en welzijnsmethoden. 

De functionele productclassificatie maakt de selectie van specifieke producten mogelijk en biedt onbeperkte mogelijkheden voor productcombinaties.

Hier werken we in fases.
We starten in fase 1: hierbij laten we uw huid kennismaken met de producten en leren we op deze manier ook uw huid kennen. Eenmaal je huid gewoon is aan de producten en we een mooi resultaat bekomen gaan we verder naar stap 2.

Bij stap 2 worden en peelings op basis van fruitzuren aan de behandeling toegevoegd die nog dieper inwerken op de huid en zo de problemen nog beter kunnen aangepakt worden. Fase 3 en 4 volgen hier op. Voor meer informatie hieromtrent kan je altijd terecht in het Salon. 

WhatsApp Image 2022-01-13 at 20.22.27.jpeg