top of page

Juliette Armand

Stel uw afspraak bij de plastisch chirurg definitief uit !

Juliette Armand biedt een oplossing voor elk huidprobleem, voor elke leeftijd.

WhatsApp Image 2022-01-13 at 20.22.27.jpeg

De Elements-lijn, gebaseerd op innovatieve ingrediënten en technologieën, biedt schoonheidsformules die volledig in lijn zijn met de wereldtrends in cosmetica en de recentste wetenschappelijke vooruitgang. Binnen deze context van ultramoderne cosmetica zijn alle producten van de Elements-lijn vrij van parabenen, propyleenglycol, minerale oliën, allergenen, methylisothiazolinone, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, imidazolidinyl urea, triethanolamine.

De theorie van Juliette Armand is om op cellulair niveau de behoeften van de huid te voorzien met behulp van geavanceerde toedieningssystemen waarmee elk ingrediënt precies daar waar nodig in de huidlagen kan doordringen om de huid te herstellen, te hydrateren, te regenereren en te beschermen.

Één van de karakteristieke voordelen van de lijn is de veelzijdige werking van de producten die alle huidvereisten voor het gelaat en lichaam dekken in overeenstemming met moderne anti-aging, anti-acne en welzijnsmethoden. 

De functionele productclassificatie maakt de selectie van specifieke producten mogelijk en biedt onbeperkte mogelijkheden voor productcombinaties.

Behandelingen:

Fase 1 - Cleanse & Go (45min): € 55,00

Deze korte behandeling is een ware dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd.

Fase 1 - Start Up Facial (75min): € 70,00
 
Maak kennis met huidverbeterende behandelingen. Na een dieptereiniging vestigen we onze aandacht op het optimaliseren van de huid, het persoonlijk huidplooien wordt een eerste keer behandeld met actieve werkstoffen. Deze behandeling wordt aangepast aan de noden van de huid.
Indicaties: hyperpigmentatie, vochttekort, acné, vroegtijdige huidveroudering, allergie, irritatie, eczeem, psoriasis, couperose, rosacea, beschadigde huidbarrière,...


Fase 2 - Classic Therapy (75min): € 85,00

Bij een Therapy behandeling gaan we nog een stap verder op gebied van huidverbetering. Op maat van de klant wordt een huidprogramma opgesteld, rekening houdend met ieders budget en tijd. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast op uw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour.

Fase 2 - Relax Therapy (95min): € 100,00

Kies je voor een Relax Therapy dan wordt je bovenop de Classic therapy verwend met een extra ontspanningsritueel, hierbij heb je keuze uit;
Hydra hand of feet therapy: Cosmetische behandeling die hydrateert, voedt en de huid van de handen of voeten beschermt tegen irritatie. Deze behandeling is gebaseerd op zeezout en olijfolie.
Deep slide massage: Drukpunt massage van het gelaat en decolleté met anti-age werking 
Rug- en nek massage en peeling: 

WhatsApp Image 2022-01-13 at 20.22.27.jpeg
bottom of page